عبدالمجيد شريفزاده با اشاره به اينکه کشف و معرفي استعدادهاي هنري هنرمنداني که با بهرهگيري از ميراث معنوي، به خلاقيت هنري ميپردازند، از اهداف اوليه برگزاري اين نمايشگاه است، افزود: معرفي و انتقال سبکها و شيوههاي هنري، يافتن زبان و بيان هنري جامعه اسلامي و حمايت و هدايت هنرهاي سنتي از ديگر اهدافي است که نمايشگاه تخصصي هنرهاي سنتي شاهنامهنگاري بهدنبال محققکردن آنها است.
وي با بيان اينکه آثار هنري، براي پذيرش در نمايشگاه شاهنامهنگاري بايد از شرايط خاصي برخوردار باشند، گفت: اصيل و سنتي بودن اين آثار و هماهنگي آنها با مضامين شاهنامه، شرط اول پذيرش اين آثار هنري است.
رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي ادامه داد: تعداد آثار قابل قبول از هر شرکتکننده در کليه رشتهها آزاد است، ضمن اينکه اين آثار توسط هيأت داوران بررسي ميشود و دريافت آن توسط دبيرخانه به معناي شرکت حتمي آنها در نمايشگاه نيست.
شريف زاده به آثاري که با مشارکت چندين هنرمند به انجام رسيده، اشاره کرد و افزود: براي اين گروه از آثار لازم است که مشخصات تمامي هنرمندان به طور دقيق ذکر شود.
وي با تأکيد بر اينکه هنرمندان از روز 14 تا 21 ارديبهشت فرصت دارند تا آثار خود را به دبيرخانه ارسال کنند، اظهار داشت: دبيرخانه نمايشگاه از پذيرفتن آثاري که ناقص هستند و يا پس از تاريخ مقرر ارسال شود، معذور است.
رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي از علاقهمندان براي شرکت در اين نمايشگاه خواست از فرستادن آثار به صورت پستي خودداري کرده و تا مهلت اعلام شده براي ارسال آثار خود به دبيرخانه اين نمايشگاه به آدرس خيابان آزادي، نبش زنجان شمالي، سازمان ميراث فرهنگي، پژوهشکده هنرهاي سنتي اقدام کنند./111
انتهای پیام/